9/13/2007

Have mercy on me Lord - in love with sorrow

Yes this time I'd fix myself well. I'd bleed on and I'd enjoy it too.
2 years passed and I just lost my dreams, lost my own reality but I could get it all back and now it all is in the palm of my hands again. All I ever wanted. To be FREE. To live and love and bleed and feel joy and sorrow. To feel everything. Is it confusing? Well confusion leads me, I don't mind dancing on the razorblade. I want to live as long as I can feel all that life can give to a human doll. When I am child I need a mother to caress my hair when I am sleeping. When I am a bitch I need someone to make me get high. When I am a friend I need other friends to smile together, drink together, dance together. When I am a lover, a bride, a lady I need my Love to sleep together, die together. It all can make my life special. Maybe a special tragedy but this is the story of my life.

"I wanna stay in love with my sorrow" - (Norewa thank you for giving me back a little piece of my little lost life...)

"I dream in darkness
I sleep to die
erase the silence
erase my life
our burning ashes
blacken the day
a world of nothingness
blow me away"

Tegnap este meglepetésben volt részem, mert egy kedves régi ismerős, aki ráadásul ugyanott nőtt fel, mint én és nem is olyan régi ismerős, hiszen otthon gyakran találkozunk - na, mindegy, tehát felhívott, hogy szüksége van a verseimre egy új zenekar gondolata miatt - és jött a hirtelen ötlet este 8-kor, hogy találkozzunk. Blaha. Teke tele volt, ráadásul az a hely iszonyat, amikor mindenki dohányzik, mert még én sem kapok ott olyankor levegőt. :) Szóval a Blahán lévő Kaiser's tetejére felültünk és amíg meg nem fagytunk ott iszogattunk, szívogattuk a cigiket és kibeszéltük az életet, a depressziótól kezdve a családon át anyáink "bűbájos" közös főnökéig. Ráadásul felajánlotta, hogy ha hazamehetnékem van péntekenként, akkor üljek be mellé a kocsiba (yeah, nem kell elviselnem a csodálatos buszozást...). Ezen kívül remélem, hamar kigyógyul a szomorúságából, ami nem is szomorúság talán inkább fáradtság, üresség, mert az ember élete tele van rosszal, én is, te is, mindenki szembesül velük, egyszerűen csak máshonnan jöttünk mi ketten (és tudom, még sokan mások) és képtelenek vagyunk nem tiszta szívből érezni a rosszat. De elhiszem, hogy ezeket a rossz dolgokat legyőzzük majd. És kigyógyulunk, majd visszaesünk egy másik (mégis hasonló) rosszba. DE mindig felkelünk valamiképpen. (Úristen, de optimista lettem...pedig talán nem is hiszem igazából, hogy a legvégén győztesen kerülnék ki én vagy a társaim...) Igen, life is only rock and roll. És belehalunk. Az lesz a vége.
(Vagy...az örök élet...igen, hinni akarok benne és akkor mégis meghalsz Halál...)

Norewa sweet little girl pedig készített rólam pár fotót (és back), amiket majd közzéteszek az interneten, ha lesz hozzá életerőm. Most csak egy kád vízre vágyik a lelkem és elmerülni. Goin under. Forever.

PS. September 1 - Blue Hell - Timee Valo - love eternal.

1 comment:

Anonymous said...

Andy!!! Vigyazz a gondolatokkal! Csak jo lesz minden hidd el es tegy erte. Light.No darkness! Apa.

:)))) :))))